FORLØB

Jeanette Andersen

 

Certificeret Sundhedsrådgiver

KONSULTATION AF 90 MINUTTER- 995 KR.:

Vi vil sammen finde ud af hvad dine ønsker og mål er. Der bliver lavet kropsanalyse, og  ud fra dine mål vil vi lave en handlingsplan.

Forud for din konsultation, får du tilsendt en skabelon hvor du skal udfylde din helbredsjournal og lave en maddagbog, som skal sendes til mig inden mødet.


12 UGERS FORLØB MED 3 KONSULTATIONER- 2600 KR.:

Vi vil sammen finde ud af hvad dine ønsker og mål er. Der bliver lavet kropsanalyse, og  ud fra dine mål vil vi lave en handlingsplan.

Forud for din konsultation, får du tilsendt en skabelon hvor du kan udfylde din helbredsjournal og lave en maddagbog, som skal sendes til mig inden mødet.


SKYPE SAMTALE AF 90 MINUTTER- 995 KR.: 

Vi vil sammen finde ud af hvad dine ønsker og mål er, og herudfra lave en plan for forløbet.

Forud for din konsultation, får du tilsendt en skabelon hvor du kan udfylde din helbredsjournal og lave maddagbog, som skal sendes til mig inden mødet.


HJEMMEBESØG AF 90 MINUTTER-995 KR + kørsel(over 20 km).:

Vi vil sammen finde ud af hvad dine ønsker og mål er, og herudfra lave en plan for forløbet. Forud for din konsultation, får du tilsendt en skabelon hvor du kan udfylde din helbredsjournal og lave maddagbog, som skal sendes til mig inden mødet. Der vil blive lavet en kropsanalyse.


FAMILIEFORLØB OVER 12 UGER INCL. 3 KONSULTATIONER HJEMME HOS JER- 9750 KR. + kørsel(over 20 km):

Her får i muligheden for at ændre jeres livsstil en gang for alle. Det er ofte svært at ændre sin livsstil når resten af familien ikke er med.

Jeg kommer hjem til jer og vi finder sammen ud af hvilken udfordringer i har og hvad der kan gøres for at ændre på det. I får tilsendt en skabelon med helbredsjournal og maddagbog som i bedes udfylde inden mødet og sende til mig.I forbindelse med konsultationerne vil du få forslag til kost og træning der er tilpasset dine behov. Skal der laves en detaljeret kost og træningsplan, koster det 1200 kr. ekstra pr. stk.
Trænger din virksomhed til et sundhedsløft? Så kontakt mig gerne og jeg kommer ud til en samtale, hvor jeg fortæller om jeres muligheder og laver et tilbud til jer.
Jeg tilbyder inden længe sjov træning i naturen i og omkring Faxe og Haslev. Det vil være træning, der har fokus på øvelser du selv kan lave, både på din løbe/ gåtur, men også i en travl hverdag. Der vil blive lavet hold både for dig der kun kan gå, og for dig der er i  lidt bedre form.

Inden længe åbner vi (Living by Frost og jeg) også op i klinikken i Haslev, hvor vi vil have vores konsultationer, samt en træningssal. 
Har du nogle forslag til fantastiske steder at træne i naturen er du meget velkommen til at kontakte mig, da jeg altid er på udkig efter nye smukke steder.
© 2019 Revoke Yours Bios All Rights Reserved.