OM MIG

Jeanette Andersen

 

Certificeret Sundhedsrådgiver

Hvor finder du mig!

Jeg holder til i Haslev, hvor jeg holder mine konsultationer, samt indendørs træning. Udendørs træning foregår primært i Faxe ladeplads ved strandskoven.

Jeg køre gerne ud og besøger dig, eller tager samtalen over skype.

Hvad kan jeg hjælpe med:

  • støtte og vejledning i basal sundhed, kostomlægning samt kostplan.
  • ønske om vægttab, hjælp til søvnproblemer, stress eller andre helbredsproblemer.
  • Hjælp til at sammensætte et træningsprogram der passer dig og din hverdag.
  • Hjælpe dig og din familie til mere energi i hverdagen.

 


Min Historie:

Jeg er 35 år,  og er bosat i Faxe med min mand og to børn. Jeg elsker alt ved at have en sund livsstil, både med masser af bevægelse og lækker mad. Jeg løber og træner i naturen, kitesurfer og nyder glæden ved mine børn, og jeg har aldrig haft det bedre end jeg har i dag.  

 

Jeg har egentigt altid interesserert mig for sundhed, men har ikke altid været så god til at være sund, selvom jeg godt vidste hvad der var rigtigt og forkert, havde jeg svært ved at overholde det.

 

Jeg har også været der, hvor jeg dagligt fyldte min krop med junk, jeg har været storryger og drukket lidt for meget alkohol til de forskellige arrangementer, spist slik og drukket cola, HVER DAG!!! 

 

Jeg vidste godt det var usundt, men tænkte, så længe jeg dyrker motion ( en gang i mellem) så går det nok.

 

Men det gjorde det IKKE!

Da jeg fik min datter i 2014, fik jeg flere blodpropper i den ene lunge, og kunne intet i flere måneder! Jeg troede mit liv var forbi, jeg frygtede at mine børn skulle vokse op uden deres mor, og det blev startskuddet på min nye rejse til et sundere liv ( troede jeg ).

 

Jeg var alene med mine to små børn, prøvede at komme mig efter blodpropperne og prøvede at få et arbejdsliv til at fungere( selvom jeg nok skulle være sygemeldt i mere end en måned), men uden held, jeg fik endnu en blodprop i den ene lunge og måtte starte forfra igen.

 

Jeg begyndte at læse på Universitetet i København, for jeg skulle ikke gå hjemme mere. ( det gjorde man jo ikke) Jeg valgte at flytte fra Odense til København, og gud hvor havde vi det godt, mente vi. MEN, jeg så ikke selv, at jeg var meget stresset, det var svært at få studiet til at hænge sammen med syge børn og bearbejdelsen af blodpropperne. Jeg lukkede mig mere og mere inde, begyndte at udvikle forskellige former for angst og pludselig, BUM- så blev jeg indlagt igen. Jeg troede at det var blodpropper igen, men det var min krop der sagde STOP.

 

Jeg var stresskollapset!


Det gik op for mig ,at jeg i mange år havde fokuseret på alt andet end mig selv, mine ønsker og drømme, og at jeg lavede det helt forkerte.

Jeg fik en helt anden tilgang til livet, jeg havde et brændende ønske om at gøre en forskel for andre, hvordan vidste jeg ikke, men det ville jeg finde ud af.

Jeg fik et job som handicaphjælper og begyndte at læse rigtig meget om stress, kost og motion, samtidig med at jeg fandt vejen til at få et godt liv uden stress.

Jeg brugte meget tid med træning i skoven og ved vandet ,og besluttede mig for at det var det jeg skulle hjælpe andre med.


At komme tilbage på sporet med rette kost, motion og frisk luft i naturen.


Jeg besluttede mig for at tage uddannelsen hos Umahro, som Umahro Certificeret sundhedsrådgiver, for at få den rette viden til at hjælpe andre, og her er jeg i dag, klar til at hjælpe dig til et sundere liv.


Er du klar til at fortsætte rejsen med mig, book en tid her.

 

 

© 2019 Revoke Yours Bios All Rights Reserved.